Вебкафе

За вирусите и за коронавирусот – еве што вели Волфганг Водарг

Пулмологот д-р Волфганг Водарг: „Сакам да ви кажам нешто за епидемијата на коронавирусот која сега наводно ја имаме“, па вели…

Advertisements
To Top