За три фотки дневно на Инстаграм и крстарење кај Карибите – плата од 65.000 долари


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


 Компанијата за организирање на туристички крастарење „Ројал Карибиан“ бара професионално ангажиран „човек за одмор“, чија единствена задача ќе биде за време на турите да објавува по три фотографии дневно на Инстраграм, за што ќе заработи 65.000 долари.

„Вработениот турист“ ќе добие три платени крстарења со брод по Карипското Море во траење од по три недели, за време на кои треба да објавува фотографии од морската шир, пристаништа, бродските простории и несекојдневни искуства.

Покрај „работата“ на бродот, работните обвски вклучуваат и да се учествува во најмалку три екскурзии на копно на секое од трите крстарења.

Заедно со објавувањето на фотографиите на Инстаграм, негова задача ќе биде и да ги поттикнува остантите корисници на мрежата да ги коментираат снимките, да споделуваат свои искуства од крстарењата или да даваат препораки кои места треба да се посетат.