Видео

За сè го бива: Слушнете како Меси ја свири на пијано химната од Лигата на шампионите

Освен што растура на фудбалските терени, Меси покажа уште една своја дарба и совладана вештина – свирењето на пијано. На снимката можете да чуете како ја свири химната на Лигата на шампионите, покажувајќи дека поседува и други таленти освен фудбалскиот.

To Top