Жешко

За да го гледате ова видео од Google бараат да потврдите дека сте 18+ – погледнете зошто

Видеото кое Ен де Паула го сними за престижниот едиторијал Sports Illustrated Swimsuit е толку набиено со мека еротика, провокација, сексапил и одмерена голотија, што ако сакате да го погледнете засебно на YouTube, ќе мора да се најавите со меил од Google за да потврдите дека сте доволно возрасни за содржината.

Advertisements
To Top