Видео

Воспитни шамари за инаетливите Индијци – вака го прави тоа индиската полиција

Инцидентите во возовите од индиското метро во Њу Делхи се случуваа во огромен број, па поради тоа властите веќе подолго време имаат пуштено во оптек вагони во кои смеат да се возат само жени.

Без разлика колку време е на сила ова правило, мажи упорно се возат со вагоните за жени. Индиската полиција секогаш кога може се труди ова да го корегира со воспитни шамари за инаетливите индиски мажи.

To Top