Вонвременската заводливост на Белучи: Моника во ново сексапилно издание


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


За Моника Белучи (52) секој коментар е излишен. Италијанската актерка е како виното, колку постара толку поубава со годините. Несомнено е дека секоја жена на оваа возраст би сакала да изгледа како Белучи, прекрасно, а во исто време сосема природно.

Актерката го украси мајското издание на списанието Paris Match. Нејзината уникатност сега е овековечена низ објективот на фотографот, Рикардо Тинели.