Водоводџија објавил фотка од секси играчка на клиентката – кармата веднаш го удри по глава

Водоинсталатер тврди дека бил отпуштен од неговото работно место откако на Фејсбук споделил слика со секс играчката на една жена. Секс играчката била залепена на ѕидот над кадата. За негова несреќа, сликата некако стигнала до очите на неговата клиентка, по што таа веднаш исконтактирала со неговиот шеф.

Некои од корисниците на Фејсбук се разбира оставале шегобијни коментари, но други сметаат дека со ова е нарушена деловната дискреција и приватноста на клиентката. Самиот водоинсталатер вели:

„Дали ова пак би го направил? Веројатно не. Ми треба долго време да размислам што сторив.“