Во стилот на лудиот Макс: Автомобилски „мортал комбат“ во Минск (видео)

Трка на преживување со автомобили наречена Battle of Cars 2017 беше одржана во белорускиот Минск, каде повеќе од 30 тима од Белорусија, Русија и Норвешка зедоа учество во натпреварувањето (ако можеме ова да го наречеме натпревар). Толку од описот и најавата – останатото на видеото.