Во спомен на кралот: Синот на Мајкл Џексон со уникатна тетоважа!

Синот на Мајкл Џексон – Принс, покажа нова тетоважа, која ja направил во спомен на починатиот крал на поп музиката.

Принс, го прикажува Џексон во неговата во карактеристична танчерска поза со кренати раце нагоре и на нив прицврстени ангелски крилја.

Принс Џексон ја оцени својата нова тетоважа како „неверојатна и прекрасна”.

Тој појасни дека биле потребни 9 часа за да биде направена. Минатиот месец Принц на нозете го истетовираа симболот на јин и јанг, а на врвот од ногата и помалата негова сестра Парис.

18-годишната сестра на Принс – Парис, која има врз телото над 50 тетоважи има исто цртеж на својот татко, кој го направи минатата година.