Во школо ја тепале оти била грда, денес би биле среќни ако им направи муабет

20-годишната сексапилна Русинка Анастасија Решетова е убавица која од детските школски денови има трауми, бидејќи ја тепале оти им била грда на соучениците.

Во меѓувреме, таа стана прва придружника на Мис Русија и уште еднаш ја потврди во реалност класичната бајка за грдото пајче и лебедот. Доказите ги имате на фотките подолу.