Во Прилеп сезонски работник почина на работно место


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Вчера околу 15,15 часот во Прилеп, во фабриката Жито Прилеп, при истовар на жито од товарно моторно возило, почина работник на работното место.

На сезонскиот работник М.И.(45) од Прилеп, му се слошило, паднал од приколката, а врз него паднала и вреќа со жито, по што починал на местото на настанот.