Во меѓувреме на Сибир: -50 Целзиусови не се проблем за Сибирците


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Русите отсекогаш имале незадржлив порив да се покажуваат и докажуваат колку се цврсти и издржливи на екстремно ниските температури од типот на -50 степени според Целзиус, кои кај нив се секојдневие во зимските денови. Истовремено, тие се обидуваат и да се забавуваат колку што можат, а посебно интересни во тој поглед се Сибирците кога зимата ќе тропне на нивната врата со своите екстремни температури.