Во манијачки стил: Лабаво, угул гол крај Вардар навечер (видео)

Едно време се свести и…се„облече“. Прашањето е кој е позабеган – овој што си „грми“ како од мајка роден на долниот кеј од Вардар, или типчето што го снима.