Галерии

Во чест на Белата армија од сите страни на светот

Одлични цртежи кои оддаваат почит на лекарите (но и други јавни служби) од сите страни на светот кои жолчно водат битка со епидемијата на коронавирусот и ги ризикуваат своите животи за заштита и спас на животите од целокупното човештво.

To Top