Виц: Знам сè, гаду!


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Се прибира Трпе дома доцна навечер, а Трпана нервозно му се дере:
– Сè знам гаду еден!
– Така ли? Ај кажи колку леви притоки има Вардар?