Виц: Женско пеење


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Жената го прашува мажот:
– Мажу, ти зашо секогаш кога пеам излегуваш на терасата… толку ли не ти се допаѓа како пеам?
– Не, само излевам за да видат комшиите оти не те тепам!