Мајтап

ВИЦ: Жената го прекорува мажот

Жената го прекорува мажот:

– Дали имаш видено колку мил, нежен и внимателен е нашиот нов сосед. Постојано ја прегрнува и ја бакнува својата млада сопруга. Оти не правиш и ти така?

– Ами штознам, јас скоро ич не ја познавам.

To Top