Виц: Жена полага за возачка


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Оди жена да полага за возачка. Член од комисијата:

Паднати сте, госпоѓице.

Таа:

Чекај бе, уште колата ја немам стартувано!

Тој:

Седнавте на задното седиште.