Мајтап

Виц: Жена на изложба на карбуратори

Цветко и приоѓа на непозната жена:

– Здраво! Ќе одиме кај тебе или кај мене?

– Господине, за каква ме сметате вие мене, од каде ви е идејата дека се согласувам?

– Госпоѓо, да бидеме реални: Која друга 35-годишна жена ќе дојде на изложба на карбуратори.

Advertisements
To Top