Мајтап

Виц: Жена ми исчезна

Оди еден маж во полиција, го примаат и го прашуваат за што е дојден.

Дојдов да ја пријавам жена ми за исчезната.

А кога исчезна вашата сопруга?

Пред две недели.

Па, зошто дури по две недели пријавувате вие?

До вчера славев со пријателите.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top