Мајтап

Виц: Запознај ме со семејството

По еден месец љубовна врска девојката му вели на дечкото:
– Па, драги по овој период мислам дека е време да ме претставиш на твоето семејство!
– Нема таква можност!
– Зошто?
– Па, жена ми е на работа, а децата се во училиште !!!

Advertisements
To Top