Виц: Заедно со тате


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Наставничката ги проверува домашните задачи од учениците и доаѓа до онаа од малиот Трпе, па вели:

Не ми се верува дека еден човек може да направи толку многу грешки во само неколку реченици!

Зошто еден наставничке? Па, заедно со тате пишувавме.