Мајтап

Виц: Заеднички оргазам

Рибар фатил златна рипка.

Пушти ме и ќе ти исполнам желба.

Рибо златна, со жена ми никако да се усогласиме. Сакам секогаш да свршуваме заедно.

Рибата му ја исполнила желбата. Тргнал рибарот кон дома и по патот трипати свршил.

To Top