Виц: За пиењето


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Брат, дури вчера разбрав дека погрешно сум ги слушал пораките од рекламите на ТВ.

Како бе?

Па така, на крајот тие велеле: Пиј, само умерено. А јас мислев дека велат: Пиј САМОУВЕРЕНО.