Виц: Второ мислење во кревет


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се расправаат по телефон сопругата со мажот, па тој вели:

Да знаеш дека ич не те бива во кревет!

Таа му исклучува и типот упорно ѕвони повеќе пати. По два часа сопругата крева.

Кај беше досега што не се јавуваш?!

Во кревет.

Што правеше во кревет два часа?

Барав второ мислење!