Мајтап

Виц: Вредна мајка

Децата ја прашуваат мајката:

Мамо, само ти работиш од утро до вечер. Зошто тато ништо не работи?

А мајката со воздишка одговара:

Ах, милички мои. Ако чекав јас на татко ви, ни вас немаше да ве имам.

Advertisements
To Top