Мајтап

Виц: Незгодно

Прават муабет двајца другари на 30-годишна возраст, па едниот му вели на другиот:

Брат, веќе ми е незгодно да живеам на грбот од мајка ми и татко ми.

Другиот прашува:

И? Што ќе правиш? Ќе почнеш да работиш?

Првиот:

Не бе, ќе се преселам некое време кај баба ми и дедо ми.

Advertisements
To Top