Мајтап

Виц: Во Охрид случајно слетуваат Марсовци

Во Охрид случајно слетуваат Марсовци.

Ѕвонат на вратата на некој стан. Отвара мажот и целиот уплашен ја вика и жената да види дали нешто му се причинува. Откога утврдиле дека навистина се Марсовци, решиле да пробаат да воспостават пријателски однос. Ги поканиле да влезат дома, се дружеле, вечерале и веќе станало доцна и требало да си легнат. Марсовецот му рекол на охриѓанецот: – Ние на Марс кога имаме гости си ги менуваме жените за спиење.

Домаќинот малку се помислил, па си рекол зошто да не. Си ги смениле жените и си легнале да спијат. Наредното утро кога станале, домаќинот охриѓанец малку намуртен, а жена му целата насмеана, ги испратиле Марсовците. Кога влегле дома домаќинот ја прашува жената: – Што си толку весела, како си помина сношти?

– Супер, ме праша само колкав сакаш да го направам, јас му реков 30 и тој си ги сврте ушите неколку пати и оп му порасна 30 сантиметри. – Ахаааа, затоа онаа сношти цела вечер ми ги вртеше ушите…

To Top