Мајтап

Виц: Вибраторот од ќерката

Таткото го наоѓа вибрaтoрoт на неговата ќерка, се чуди човекот како може такво убаво девојче, до толку да нема среќа во љубовта, да прибегнува кон такви алатки. Му станало и тажно и тешко. Си турил една ракија за да ги удави маките, го ставил вибрaтoрoт на масата пред себе и го гледа. Во тоа време се враќа ќерката, го гледа татко си и вибрaтoрoт и прашува:
– Што правиш тато?
Тој одговара со она малку глас што му останало:
– Пијам ракија со зетот…

To Top