Мајтап

Виц: Убиец на суд

Судијата го прашува обвинетиот во судницата:

Дали признавате дека го убивте комшијата?

Не.

А дали знаете колкава е казната за давање лажен исказ под заклетва?

Сигурно помала отколку за убиство.

Најди ги најдобрите казино бонуси на casinobonus.mk.

To Top