Виц: Цајкани и демонстранти


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Припадници на ЕБР, со шлемови, фантомки и полна опрема, стојат пред поголема група демонстранти. Ситуацијата почнува да станува тензична, па цајканите почнуваат да тропаат со палките по штитовите. Двајца од нив разговараат:

„Ја гледаш онаа со црвената капа?“

„Ја гледам“.

„Е, таа ми е тешта. Да не си ја чепнал. ТАА Е МОЈА!“