Видео од салон за автомобили, каде никој не влегол со години


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Откако се појави веста за салонот на Субару во кој со децении стојат истите автомобили предизвика огромен интерес.

И навистина, се е исто како и пред година, две па дури и десет. Автомобилите се на иста позиција, а показател за тоа дека никој не влегува е календарот на ѕидот кој е од 2004 година.

Временската капсула крие недопрени модели на Субару, меѓу кои посебно интересен е спортскиот ХТ.