Мајтап

Виц: Трпе во дискотека

Оти Трпе во селското диско, влегува и се упатува право кај една група девојки, па на најкрупната од нив и вели:

Ќе сакаш да танцуваме?

Не.

Добро, тогаш ќе сакаш да излезеш малку да турнеш на тракторот?

To Top