ВИЦ: Трпе оди со Трпана во мотел


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Трпе оди со Трпана во мотел и на рецепција прашува:

– Би сакале да изнajмиме соба на 5 минyти.

– Но тоа не е можно господине…

Во муабетот се уфрлува Трпана тажно:

– Можно е, можно е…