Мајтап

Виц: Тројка

Трпана му вели на Трпе:
-Трпеее! Зошто се лутиш?! Нели идејата за тројка беше твоја?
-Точно, Трпано. Ама мислев дека и јас ќе учествувам во него!

Advertisements
To Top