Виц: Трамп, Путин и еден брод кондоми

Tрамп решил да го изнервира Путин па на средбата во САД му рекол:
Колега Путин, испратете ни помош, еден брод кондоми, оти заглавивме. Но, на секој треба да биде насликано американското знаме и да е долг 25 см.
И си помислил: Нека знаат Русите со кого си имаат работа!
Путин ветил дека ќе помогне, се вратил во Русија и наредил:
Испратете во Америка еден брод кондоми долги 25 см, со американското знаме на нив, а долу под знамето нека пишува: Произведено во Русија, минимална големина.