Виц: Тешко него со тебе

Мајката ја убедува ќерката:

Добро, што му фали на Иван, бизнисмен, шармантен, висок, згоден, убав.

Ќерката:

Не сакам бе мажи со црвена коса!

Мајката:

Без гајле, една година со тебе и сета ќе му побели.