Виц: Тато ти си многу добар човек


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Синчето му вели на таткото:
Тато, ти си многу добар човек.
Зошто, сине? Што ти текна вака сега?
Па така, кога мама ќе си легне со тебе, веднаш си заспива. А кога ќе легне со другите чичковци, цело време ја тераат да вреска и да офка.