Виц: Така се прави тоа


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Прво ја фаќаш со рака.

Ако не е доволно влажна, ја навлажнуваш.

Ставаш два прста внатре. Ако е поширока – може и три.

Со кружни потези триеш по внатрешната страна.

Така добро се мие чаша.