Виц: Совети од сопруга


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Си прават муабет двајца пријатели, па едниот вели:
– Жена ми тврди дека е покорисно и поздраво овошјето и зеленчукот да се јадат свежи.
– Знам, знам, батка! И мојата ја мрзи да готви…