Виц: Сонце, што беше тоа?


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Мажот пијан дрво се враќа дома и само што влегува во станот паѓа во несвест. Се буди по некое време, ја гледа жена му и ја прашува:

Сонце мое, што беше тоа?

Сончев удар!