Мајтап

Виц: Снајди се, па живеј

Таткото целиот разлутен влегува кај синот во собата и му урла:

Зошто си ми пиел од шишето со ракија бе, говедо?

А синот опуштен и веќе цуцнат од ракијата:

Па, немаше чисти чаши, а ме мрзеше да мијам.

To Top