Мајтап

Виц: СМС од студент до родителите

Студент од Скопје им пишува СМС на родителите:

„Веќе трет месец ниту сте ми пишале, ниту се јавувате. Пуштете 20.000 денари, барем да знам дека сте добри“.

To Top