Виц: Сложни жени


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Прашуваат 100 жени:
– Што мразите најмногу?
Сите одговараат:
– Бавен интернет и брз љубовник!