Мајтап

Виц: Скржавец во такси

Се вози некој ептен циција човек со такси, па откако стигнуваат на крајната дестинација, прашува:

Колку чини возењето?

Таксистот: 200 денари.

Вади скржавецот 100 денари и му подава на таксистот.

Таксистот: Не 100, туку 200!

Цицијата: И ти се возеше, што сакаш повеќе?!

Advertisements
To Top