Виц: Скапата вила на македонски политичар


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Македонски политичар кој своевремено бил министер кани гости во својата луксузна вила. Гостите се воодушевени. Базен во дворот, скап мебел, мермер и луксуз нсекаде. Еден од гостите го прашува:
– Колку те чинеше овој дворец?
Политичарот одговара:
– Многу, ужасно многу! Само за базенот сакаа да ми залепат три години.