Виц: Синот добил кец


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Синот добил единица и татко му го кара:

Не ми е јасно од вакви родители како можеше да испадне вакво дете? Колку памет има во оваа маса (чука во масата), толку има и во твојта глава!

Тато, некој чука, ќе одам да отворам.

Седи ти! Седи! Седи учи, јас ќе отворам