Мајтап

Виц: Швалерски маки

Жената со швалерот била во кревет кога сопругот ненадејно се вратил дома и ги фатил на дело. Почнал да го брка мажот низ станот, а тој успеал да избега кон најблискиот парк. Сопругот се пуштил по него и натаму.

Швалерот видел една фонтана со статуи на голи мажи, па застанал и тој меѓу нив, со надеж дека гневниот сопруг нема да го забележи.

По кратко време од меѓу статуите на фонтаната се слуша: „Друже, соблечи ги чорапите, оти сите ќе не фатат“.

To Top