Мајтап

Виц: Што сте се исплашиле од 5G – ова е Македонија

Ја не знам што се е овј народ толко исплашија од 5G и чипување. Ипак е овој Македонија.
– Понеделник – Нема термин за чипување.
– Вторник – Паднала 5Г мрежа.
– Среда – Ласте што треба да ги ставља чипови га нема на работу.
– Четвртак – Враќав те од шалтер пошто ти фали уплатница.
– Петак – На Цветанку што тура печати ву нашле Корону.
– Викенд не се работи.

To Top