Виц: Што прави штркот откако ќе донесе бебе?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Малиот Перица ја прашува мајка си:

Мамо, кој ги носи бебињата на светот?

Мајката: Штркот сине.

Перица: А што прави штркот откако ќе го донесе бебето на свет?

Мајката: Се излежува на кревет, пие пиво, гледа телевизија, јаде, игра игри и оди во кафана со другарите.